U bent hier: Klanten

Brouwerij Vercauteren

Particuliere Gebruiker

horeca_part1

Kom gerust eens langs in onze winkel en u zal verbaasd zijn van ons uitgebreid assortiment. Buiten een zeer ruim aanbod van verschillende frisdranken en bieren, helpen we u ook graag verder bij het zoeken naar een lekkere wijn voor een speciale gelegenheid of zomaar.

Bent u eerder op zoek naar een heerlijk aperitief of digestief, dan vindt u zeker uw gading in onze afdeling sterke dranken.
Neem ook af en toe eens rustig de tijd en bekijk onze maandelijkse promoties, onklopbare prijzen en sterke merken.
Een verjaardagsfeestje, Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn,... op zoek naar een tof geschenk? Ook hiermee helpen we u graag verder.

Er staan steeds een aantal knappe biermanden klaar, een kistje wijn of een fles Champagne voor als het moet knallen. Eenmaal iets aangekocht, wordt U als trouwe klant beloond met een klantenkaart waarmee je dan kan sparen voor een knappe handdoek, een polo of een gratis bak uit ons Lima assortiment.

Bent u van plan een tuinfeest te organiseren en u bent op zoek naar een tapinstallatie, koelkast, stoelen en tafels, zoek niet verder en neem contact met ons op, we zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Verenigingen, sportclubs die een event of festival willen organiseren, geef een seintje en we zijn ervan overtuigd dat het samen met ons een succes wordt.

Voor jeugdverenigingen hebben we zeer interessante formules voorzien. Kom eens horen wat we allemaal voor jullie in petto hebben!

Nieuwsbrief


Warning: Creating default object from empty value in /home/bv3rc4ut3r3n/public_html/administrator/components/com_acajoom/classes/class.module.php on line 242Contacteer Ons

Brouwerij Vercauteren

Malderendorp 27,

1840 Londerzeel

  • Tel: 052 / 399.299
  • Fax: 052 / 330.281

Openingsuren

maandag - vrijdag:

7:30 tot 12u00

13u00 tot 18u00

zaterdag: 7u30 tot 12:00

zondag: Gesloten

Nieuwtjes

Onze nieuwe website.
Onze nieuwe website is een feit. Weldra beginnen wij ook terug met onze nieuwsbrief.
Binnenkort gaat onze webshop online.
Met onze webshop kan u via de website uw favoriete producten bestellen.